Op zoek naar een hovenier Den Helder?

Kijkt u in Den Helder tegen een tuin aan waar nog genoeg aan gedaan moet worden?Tuin laten aanleggen door een hovenier in Den Helder Niet iedereen heeft groene vingers of de tijd om dit op te pakken. Hiervoor kan een hovenier te hulp schieten. Een hovenier in Den Helder helpt met diverse soorten werkzaamheden en steekt de groene handen graag uit de mouw.

Het vinden van een hoveniersbedrijf in Den Helder is alleen niet altijd even gemakkelijk. Wij van hovenier-feitjes.nl hebben de kennis en het netwerk van diverse hoveniers. Hierdoor is het mogelijk om voor ieder budget een geschikte hovenier te vinden. Laat ons weten voor wat u een hovenier Den Helder wilt inschakelen en wij doen u een scherp aanbod.

Tuinaanleg of tuinrenovatie

Een tuin laten aanleggen of renoveren zijn twee verschillende werkzaamheden. Het aanleggen van een tuin in Den Helder is bedoeld voor nieuwbouw of wanneer een tuin in zijn geheel kaal wordt opgeleverd. Een groot verschil met tuin renovatie is dat bij een renovatie er al een reeds bestaande tuin is. Deze bestaande tuin zal opgeknapt en/of uitgebreid worden.

Tuinaanleg laten uitvoeren door een hoveniersbedrijf uit Den Helder is erg populair. De populariteit is bij tuinrenovatie niet minder. Afhankelijk van uw tuin zijn hier diverse mogelijkheden in. Deze mogelijkheden zullen door uw wensen bepaald worden, denk hier daarom goed over na. Voor dat de tuin aangelegd of gerenoveerd dient te worden, bepaal hoe de tuin gebruikt zal worden.

Tuinonderhoud door een tuinman laten uitvoeren

Heeft u een schitterende tuin, maar heeft deze een grondig onderhoud nodig? Met behulp van een tuinman in Den Helder kunt u de tuin laten onderhouden. Welk onderhoud het beste bij uw tuin past zal afhangen van het aantal groen, soorten planten en het oppervlakte van de bestrating. In sommige gevallen is de tuin onderhoudsarm en voldoet één onderhoudsbeurt per jaar. Voor andere tuinen zijn er meerdere beurten per jaar nodig om de tuin fris en netjes te houden.

Diverse klussen in de tuin

Bij het aanleggen van het tuin wordt vaak het gehele plaatje bedoeld. Daarnaast zijn er ook nog specifieke gevallen die in de tuin gedaan kan worden. Een hovenier in Den Helder kan dan ook helpen bij de volgende wensen:

 • Het aanleggen van een vijver
 • Een tuinontwerp maken
 • Een schutting plaatsen
 • Een tuin ophogen
 • Tuin onderhoudsvriendelijk maken
 • Boom laten verzorgen
 • Een boom kappen

hovenier aan het werkDaarnaast zijn er ook verschillende mogelijkheden van bestrating. Een stratenmaker heeft de ervaring die heel handig is bij het laten bestraten van uw tuin of oprit. Veelal wordt er in Den Helder ook gekozen voor sierbestrating. Deze sierbestrating is mogelijk voor ieder budget. De kosten van sierbestrating zullen vooral afhankelijk zijn van de tuintegels die gekozen worden.

Ons werkgebied

 

Een geschikte hovenier in Den Helder vinden

Bent u nog niet overtuigd van onze hoveniers? Bekijk zelf ons voorstel, vergelijk diverse hoveniersbedrijven uit Den Helder, geheel gratis en vrijblijvend. Door meerdere vakmannen met elkaar te vergelijken krijgt u een beeld van de mogelijkheden en de kosten.

Binnen Den Helder hebben wij 13 hoveniers beschikbaar. Met een gratis vergelijking kunt u tot wel 30% besparen op de kosten. Er is geen makkelijkere manier om een hovenier te vinden. Binnen slechts enkele minuten kunt u de wensen aangeven en ontvang u direct de vergelijking!

 • Provincie: Noord-Holland
 • Gemeente: Den Helder
 • Netnummer: 0223
 • Werkzaamheden: Tuinaanleg, tuinrenovatie, tuinonderhoud, schutting plaatsen, vijver aanleggen, bestrating, sierbestrating, tuinontwerp en tuin ophogen
 • Wijken: Stad binnen de Linie Oost – Stad binnen de Linie West – Nieuw Den Helder West – Nieuw Den Helder Oost – De Schooten – Het Koegras – Duinzoom – Julianadorp
 • Inwoners: 57.000

Vergelijk gratis

Gratis hoveniers vergelijken voor uw tuin!

Vergelijk gratis hoveniers uit uw regio, hierdoor kunt u tot wel 40% besparen!

Vergelijk gratis
Zelf heb ik geen groene vingers en de tuin had een onderhoudsbeurt nodig. Via hovenier-feitjes.nl zag ik de mogelijkheid om hoveniers geheel gratis te vergelijken. Dit heeft ons enorm geholpen met het vinden van een geschikte hovenier!
Maxim
Binnen een dag hadden wij verschillende aanbiedingen van hoveniers op de mail. Deze op het gemakje bekeken en vervolgens een keuze kunnen maken. Zonder de vergelijking hadden wij nooit zulke goede aanbiedingen gekregen. Geen moment spijt gehad!
Minka
Binnen 1 minuut was het formulier ingevuld en dit heeft mij serieus meer dan 300 euro bespaard op de aanleg van onze tuin. Erg goede service, als we nog keer een andere klus hebben zullen we dit zeker gaan gebruiken
Robert
Over ons

Hovenier-feitjes.nl is een informatieve website. Wij willen zoveel mogelijk vragen beantwoorden op het gebied van klussen in en om de tuin. Met ons initiatief willen we de klussers helpen. Naast de doe-het-zelf klussers helpen we ook wanneer u de klus niet zelf kunt uitvoeren. Hierbij zullen wij er alles aan doen om een geschikte hovenier in uw regio te vinden. Deze kan vervolgens de klus voor u doen tegen een scherp tarief. Vooraf kunt u op onze website informeren over de mogelijkheden en kosten. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen!

Vestigingen

Onze vestigingen zitten verspreid door het hele land:

Kosten hovenier

Belangrijk zijn de kosten voor het aanleg of onderhoud van uw tuin. De prijzen van hoveniers staan hier centraal

 • Wat kost een hovenier
 • Kosten tuinaanleg
 • Kosten tuinonderhoud
 • Kosten tuinontwerp