Over ons

Het bieden van informatie en tips is hetgeen waarvoor hovenier-feitjes.nl is opgericht. Naast de informatie die wij graag aanbieden, helpen wij u ook bij het vinden van een geschikte hovenier. Door middel van een gratis vergelijking maken wij het zeer eenvoudig om een hovenier in uw regio te vinden.

Hovenier-feitjes.nl is onderdeel van LeadFactor. Vanuit LeadFactor is er een netwerk met informatie websites ontstaan. Voor diverse vakmannen en diensten hebben wij een deze sites opgezet. Op zoek naar meer informatie over onderstaande branches, neem gerust een kijkje op onze overige feitjes websites:

Stucadoor-feitjes.nl
Verhuis-feitjes.nl
Rijschool-feitjes.nl
Schilder-feitjes.nl
Glas-feitjes.nl
Kozijnen-feitjes.nl
huizenexpert.nl

DJTinternetbureau

Naast het concept van de Feitjes, zijn er nog meer portaals opgezet. Allemaal met als doel om de consument te informeren. Bekijk onderstaande sites voor specifieke informatie over het onderwerp

VerhuizenInfo.nl
StukadoorInfo.nl
HovenierInfo.nl
DakkapelVisie.nl

Voor een totaaloverzicht van vakmannen neem kijkje op VakmanWijzer.nl

Vergelijk gratis

Gratis hoveniers vergelijken voor uw tuin!

Vergelijk gratis hoveniers uit uw regio, hierdoor kunt u tot wel 40% besparen!

Vergelijk gratis
Zelf heb ik geen groene vingers en de tuin had een onderhoudsbeurt nodig. Via hovenier-feitjes.nl zag ik de mogelijkheid om hoveniers geheel gratis te vergelijken. Dit heeft ons enorm geholpen met het vinden van een geschikte hovenier!
Maxim
Binnen een dag hadden wij verschillende aanbiedingen van hoveniers op de mail. Deze op het gemakje bekeken en vervolgens een keuze kunnen maken. Zonder de vergelijking hadden wij nooit zulke goede aanbiedingen gekregen. Geen moment spijt gehad!
Minka
Binnen 1 minuut was het formulier ingevuld en dit heeft mij serieus meer dan 300 euro bespaard op de aanleg van onze tuin. Erg goede service, als we nog keer een andere klus hebben zullen we dit zeker gaan gebruiken
Robert
Over ons

Hovenier-feitjes.nl is een informatieve website. Wij willen zoveel mogelijk vragen beantwoorden op het gebied van klussen in en om de tuin. Met ons initiatief willen we de klussers helpen. Naast de doe-het-zelf klussers helpen we ook wanneer u de klus niet zelf kunt uitvoeren. Hierbij zullen wij er alles aan doen om een geschikte hovenier in uw regio te vinden. Deze kan vervolgens de klus voor u doen tegen een scherp tarief. Vooraf kunt u op onze website informeren over de mogelijkheden en kosten. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen!

Vestigingen

Onze vestigingen zitten verspreid door het hele land:

Kosten hovenier

Belangrijk zijn de kosten voor het aanleg of onderhoud van uw tuin. De prijzen van hoveniers staan hier centraal

  • Wat kost een hovenier
  • Kosten tuinaanleg
  • Kosten tuinonderhoud
  • Kosten tuinontwerp