Offerte tuinaanleg eenvoudig vergelijken

Heeft u plannen om de tuin te gaan (her-) inrichten? Vraag dan vooraf een offerte voor uw tuinaanleg aan bij verschillende hoveniersbedrijven bij u in de buurt. Op deze manier weet u precies wat de nieuwe tuin u gaat kosten en komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. De prijsvoorstellen van tuinmannen kunnen onderling nogal verschillen. Door de kostenplaatjes van de diverse hoveniers met elkaar te vergelijken kunt u flink besparen op de kosten. U kiest simpelweg voor de hovenier met de beste offerte voor tuinaanleg. U kunt een hovenier inzetten voor de aanleg van zowel uw voortuin als uw achtertuin.

Offerte tuinaanleg aanvragen

U wilt graag uw tuin onder handen nemen en u bent van plan om hiervoor een professionele tuinman in de arm te nemen. Met een deskundige hovenier weet u tenminste zeker dat uw tuin na de werkzaamheden helemaal naar uw wens is. Om een duidelijk beeld te kunnen vormen over wat uw nieuwe tuin u gaat kosten vraagt u eerst een offerte voor de tuinaanleg aan. Maar omdat iedere hovenier een ander tarief hanteert, kunnen de totaalkosten onderling ook behoorlijk verschillen. Schroom daarom niet om bij verschillende hoveniers een offerte voor uw tuinaanleg aan te vragen. Zo komt u er snel achter wat de gemiddelde prijs is voor een tuinrenovatie of tuinaanleg. En u weet bij welk bedrijf u het voordeligst uit bent.

Het vergelijken van hoveniers

Werkzaamheden hovenier

Een hovenier is een deskundige op het gebied van tuinen. De meeste hoveniers beschikken over voldoende scholing en ervaring om u goed te kunnen adviseren over hoe u uw tuin zo optimaal mogelijk kunt benutten. Omdat een tuinman een brede kennis heeft van plantensoorten en grondsoorten, kan deze u voorzien van waardevolle tips over de ideale indeling van uw tuin en welke planten- en bloemsoorten het beste geschikt zijn. Daarnaast kunnen zij op en deskundige en veilige wijze uw bomen snoeien. Uw tuin wordt hierdoor niet alleen mooi, maar ook nog eens zeer duurzaam. Met een erkende hovenier weet u zeker dat u nog heel lang van uw nieuwe tuin kunt genieten. Het allerfijnste is dat u hier zelf niets voor hoeft te doen, behalve een offerte voor de tuinaanleg aan te vragen en een geschikte tuinman kiezen.

Vragen voor offerte tuinaanleg

Voor u een offerte voor uw tuinaanleg gaat aanvragen, is het verstandig om een aantal vragen voor uzelf te beantwoorden. Deze vragen zal de hovenier namelijk ongetwijfeld aan u stellen en dan is het handig om de antwoorden paraat te hebben.

  • Wanneer wilt u de tuin gereed hebben? (In het voorjaar en in de zomer zijn hoveniers vaak drukker dan in het najaar en de wintermaanden. Dit kan invloed hebben op de prijs)
  • Hoe wilt u dat uw tuin eruit gaat zien? (Maak een schets met uw ideeën)
  • Heeft u specifieke wensen / eisen wat betreft uw tuin waar rekening mee gehouden moet worden? (Lievelingsbloemen of –planten, eventueel plaatsen van een vijver, onderhoudsvriendelijke tuin, etc.)

Wanneer u een duidelijk plan heeft opgesteld kunt u verschillende hoveniersbedrijven gaan benaderen voor een offerte voor tuinaanleg.

Vergelijk gratis

Gratis hoveniers vergelijken voor uw tuin!

Vergelijk gratis hoveniers uit uw regio, hierdoor kunt u tot wel 40% besparen!

Vergelijk gratis
Zelf heb ik geen groene vingers en de tuin had een onderhoudsbeurt nodig. Via hovenier-feitjes.nl zag ik de mogelijkheid om hoveniers geheel gratis te vergelijken. Dit heeft ons enorm geholpen met het vinden van een geschikte hovenier!
Maxim
Binnen een dag hadden wij verschillende aanbiedingen van hoveniers op de mail. Deze op het gemakje bekeken en vervolgens een keuze kunnen maken. Zonder de vergelijking hadden wij nooit zulke goede aanbiedingen gekregen. Geen moment spijt gehad!
Minka
Binnen 1 minuut was het formulier ingevuld en dit heeft mij serieus meer dan 300 euro bespaard op de aanleg van onze tuin. Erg goede service, als we nog keer een andere klus hebben zullen we dit zeker gaan gebruiken
Robert
Over ons

Hovenier-feitjes.nl is een informatieve website. Wij willen zoveel mogelijk vragen beantwoorden op het gebied van klussen in en om de tuin. Met ons initiatief willen we de klussers helpen. Naast de doe-het-zelf klussers helpen we ook wanneer u de klus niet zelf kunt uitvoeren. Hierbij zullen wij er alles aan doen om een geschikte hovenier in uw regio te vinden. Deze kan vervolgens de klus voor u doen tegen een scherp tarief. Vooraf kunt u op onze website informeren over de mogelijkheden en kosten. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen!

Vestigingen

Onze vestigingen zitten verspreid door het hele land:

Kosten hovenier

Belangrijk zijn de kosten voor het aanleg of onderhoud van uw tuin. De prijzen van hoveniers staan hier centraal

  • Wat kost een hovenier
  • Kosten tuinaanleg
  • Kosten tuinonderhoud
  • Kosten tuinontwerp