Hovenier in Eindhoven

Woont u in Eindhoven en bent u op zoek naar hulp in de tuin? Is het zelf uitvoeren van de werkzaamheden niet mogelijk, dan kan een hovenier u hierbij helpen. Hovenier is een ander woord voor een tuinman. Een tuinman in Eindhoven kan u dan ook zeker helpen met diverse soorten klussen in de tuin.

Het volgende probleem komt dan vaak naar boven, waar vind ik een geschikt bedrijf? Hierbij willen wij u graag helpen door een gratis vergelijking aan te bieden. Later zullen wij uitleggen hoe dit werkt en tot hoeveel u kunt besparen. Direct beginnen met de zoektocht naar een geschikt bedrijf kan ook, volg simpelweg de instructies.

Werkzaamheden in de tuin

Een klus in de tuin kan van alles omvatten. Voor een hovenier in Eindhoven is het allemaal mogelijk om aan uit te besteden. Een allround tuinman zal daarom ook grotendeels van de aspecten onder de knie hebben. De meest voorkomende vragen zijn omtrent de volgende werkzaamheden:

  • Tuinaanleg
  • Tuinrenovatie
  • Onderhoud

Daarnaast zijn er ook werkzaamheden waarbij een hovenier u kan helpen, enkel zijn hier vaak ook gespecialiseerde bedrijven voor. Door de specialisatie is het mogelijk dat de prijs net wat hoger ligt dan bij een allrounder. Bedenk hierdoor van te voren goed wat de wensen zijn en formuleer deze zo duidelijk mogelijk. Specialistische werkzaamheden kunnen onder andere zijn:

  • Tuinontwerp
  • Bestrating aanleggen
  • Boomverzorging

Zo zijn er speciale tuinontwerpers, stratenmakers en ook boomverzorgers. Afhankelijk van de wensen kan de klus door een hovenier uitgevoerd worden of door een specifiek bureau.

Kosten van een hovenier Eindhoven

Wat zijn de kosten die komen kijken bij het inhuren van een hovenier in Eindhoven? We kunnen wel gemiddelde kosten van bepaalde werkzaamheden noemen, enkel zijn deze zeer uiteenlopend en afhankelijk van uw specifieke wensen. Voor het uurloon van een hovenier in Eindhoven is €40,- een schappelijke prijs. De volgende kosten zijn een grove inschatting en inclusief het uurloon:

Aanleg grasveld: €5,- tot €10,- per m2
Beplanting: €12,- tot €30,- per m2
Bestrating: €45,- tot €145,- per m2
Houten vlonders: €70,- tot €125,- per m2
Schutting/hekwerk: €50,- tot €150 per meter
Aanleg vijver: €250,- tot wel meer dan €2.500,-

 

Zoals wel duidelijk te zien is, de vaste kosten vaststellen zonder verdere informatie is niet te doen. Het verschillende soort planten/bomen/gras wat gebruikt kan worden maakt het lastig om de kosten in te schatten. Daarnaast zijn het vooral de soorten bestrating/hekwerken en diversiteit in vijvers die een gemiddeld aantal kosten niet mogelijk maakt.

Natuurlijk laten we u niet achter met deze gedachte. We helpen graag met het krijgen van een specifieke kostenoverzicht omtrent uw wensen. Hierbij gaat een gratis vergelijking u verder helpen!

Gratis vergelijken van hoveniersbedrijven

Om u verder te helpen met het vinden van een geschikte hovenier in Eindhoven, bieden wij u een gratis vergelijkingsservice van hoveniers aan. Zo krijgt u de kosten op een rij en ziet u ook wat de totale kosten zijn voor uw wensen.

Belangrijk is om uw wensen zo specifiek mogelijk te omschrijven. Dit kan binnen enkele minuten ingevuld zijn en vervolgens krijgt u aanbiedingen op de mail die voor u op maat zijn gemaakt. Vergelijk de aanbiedingen en bespaar tot 30% op de kosten van een hovenier in Eindhoven!