Hovenier in Rotterdam

Woont u in Rotterdam en bent u op zoek naar hulp in de tuin? Is hovenier in Rotterdam voor de tuinaanleghet zelf uitvoeren van de werkzaamheden niet mogelijk, dan kan een hovenier u hierbij helpen. Hovenier is een ander woord voor een tuinman. Een tuinman in Rotterdam kan u dan ook zeker helpen met diverse soorten klussen in de tuin.

Kent u zelf geen hovenier direct in uw omgeving die kan helpen met de opdracht, maar zoekt u wel naar een vakman? Hierbij willen wij u graag helpen door een gratis vergelijking aan te bieden. Later zullen wij uitleggen hoe dit werkt en tot hoeveel u kunt besparen. Direct beginnen met de zoektocht naar een geschikt bedrijf kan ook, volg simpelweg de instructies.

Werkzaamheden in de tuin

Een klus in de tuin kan van alles omvatten. Voor een hovenier in Rotterdam is het allemaal mogelijk om aan uit te besteden. Van kleine klusjes tot grote projecten, de groene vingers zijn graag aan het werk. De meest voorkomende vragen zijn omtrent de volgende werkzaamheden:

Daarnaast zijn er ook werkzaamheden waarbij een hovenier u kan helpen, enkel zijn hier vaak ook gespecialiseerde bedrijven voor. Door de specialisatie is het mogelijk dat de prijs net wat hoger ligt dan bij een allrounder. Bedenk hierdoor van te voren goed wat de wensen zijn en formuleer deze zo duidelijk mogelijk. Specialistische werkzaamheden kunnen onder andere zijn:

U kunt speciaal vragen naar tuinontwerpers/stratenmakers of boomverzorgers. Deze vakmannen hebben extra veel ervaring in hun specialisatie. Vaak liggen de prijzen bij deze specialisten ook hoger dan bij de gemiddelde hovenier.

Kosten van een hovenier Rotterdam

Wat zijn de kosten die komen kijken bij het inhuren van een hovenier in Rotterdam? We kunnen wel gemiddelde kosten van bepaalde werkzaamheden noemen, enkel zijn deze zeer uiteenlopend en afhankelijk van uw specifieke wensen. Voor het uurloon van een hovenier in Rotterdam is €38,- een schappelijke prijs. De volgende kosten zijn een grove inschatting en inclusief het uurloon:

Aanleg grasveld: €5,- tot €10,- per m2
Beplanting: €12,- tot €30,- per m2
Bestrating: €45,- tot €145,- per m2
Houten vlonders: €70,- tot €125,- per m2
Schutting/hekwerk: €50,- tot €150 per meter
Aanleg vijver: €250,- tot wel meer dan €2.500,-

 

Zoals wel duidelijk te zien is, een gemiddelde vaststellen is niet concreet te doen. Het verschillende soort planten/bomen/gras wat je voorkeur kan hebben, maakt het voor ons onmogelijk hier de kosten van in te schatten. Daarnaast zijn het vooral de soorten bestrating/hekwerken en diversiteit in vijvers die een gemiddeld aantal kosten niet mogelijk maakt.

Natuurlijk laten we u niet achter met deze gedachte. U bent op zoek naar specifieke kosten voor uw opdracht en deze gaan we ook voor u opzetten. Hierbij gaat een gratis vergelijking u verder helpen! Hoe gaat dit in zijn werk?

Tuinonderhoud door een hovenierGratis vergelijken van hoveniersbedrijven

Om u verder te helpen met het vinden van een geschikte hovenier in Rotterdam, bieden wij u een gratis vergelijkingsservice van hoveniers aan. Zo krijgt u de kosten op een rij en ziet u ook wat de totale kosten zijn voor uw wensen.

Belangrijk is om uw wensen zo specifiek mogelijk te omschrijven. Zo kan een hoveniersbedrijf een goede indicatie maken en aan u voorleggen. Het aanvragen is binnen enkele minuten gedaan en levert u direct geld op. Vergelijk de aanbiedingen en bespaar tot 30% op de kosten van een hovenier in Rotterdam!