Bestrating

Wilt u een deel van de tuin laten bestraten, of mogelijk de gehele tuin vullen met bestrating? Bestrating heeft diverse voordelen waarvan onderhoud een belangrijke is. Bij een gehele bestrating van de tuin zal het onderhoud beperkt zijn. Naast het praktische nut is het ook mogelijk om een bepaald deel van de tuin te bestraten en dit specifiek voor het zicht te doen. Op deze manier houdt u de groene aspecten maar is het wel fijn als u door de tuin wilt lopen of hierin wilt zitten , dat er iets van bestrating in de tuin ligt.

Terras aanleggen

Zit u graag in de tuin, dan is een terras ideaal. Een tuin is nooit enkel maar gras of grond. Op een stuk terras kan een tafel en stoelen komen die een heerlijke zithoek creëren. In de zomer is het heerlijk zitten in de achtertuin. Hiervoor is dan inderdaad wel een terras nodig, is dit nog niet aanwezig of is deze toe aan vervanging? Een hovenier kan u helpen met het aanleggen van een nieuw terras of het vernieuwen van het huidige terras.

Mooie bestrating in de tuin

De kans is groot dat u een wensen heeft en deze wilt voorleggen aan de vakman. In overleg met de hovenier kan het terras worden gerealiseerd en voordat u het weet is het mogelijk om van de zon te genieten in uw eigen achter- of voortuin! Wat wil een mens nog meer??

Sierbestrating mogelijkheden

Naast de bekende klinkers of andere eenvoudige bestrating is het vaak ook interessant om sierbestrating te leggen. Zoals het al aangeeft, heeft dit soort bestrating meer sier en is de uitstraling erg belangrijk. De keuze hierin is enorm en daarom is er altijd een geschikte bestrating voor iedere tuin.  Van een mooi pad door de tuin tot een mooi patroon in uw terras. Met sierbestrating zijn er geen grenzen en geef duidelijk aan wat voor functies en uitstraling de bestrating moet hebben. Deze kunt u zelf gaan leggen, maar voor het mooiste resultaat is een hovenier zeker geen overbodige luxe.

Kies voor een specialist

Voor bestrating kunt u het beste kiezen voor een specialist. Vraag bij diverse hoveniers naar hun werkervaring op het gebied van bestraten. Er zit namelijk een groot verschil tussen het verzorgen van het groen en het leggen van een bestrating. U kunt er ook voor kiezen op zelf een terras of pad aan te leggen door een stratenmaker. Bedenk van te voren wel dat de ondergrond cruciaal is en dat deze op de goede manier behandelt moet worden voor een mooi resultaat. Al kunnen de stenen nog zo mooi zijn, op een scheef ondergrond gaan de stenen niet vanzelf recht liggen.

Onderdeel van een hoveniersbedrijf

Naast het zoeken naar een stratenmaker, kan er ook worden gekeken naar een hovenier. Zeker op het moment dat de bestrating slechts een deel van de tuin is. Een hovenier kan dan namelijk al het werk in 1 keer oppakken.

Bij een specialist is het vaak zo dat er alsnog moet worden gezocht naar iemand voor het groenwerk. Het is daarom van de situatie afhankelijk. Op het moment dat er alleen bestrating gevraagd wordt, dan kan een stratenmaker namelijk wel de geschikte keuze zijn.

Informeer geheel vrijblijvend en vraag een gratis vergelijking aan. Zo zult u offertes ontvangen en kunt u deze naast elkaar leggen. Door verschillende opties te vergelijken, kunt u tot wel 40% op de kosten besparen!

Vergelijk gratis

Gratis hoveniers vergelijken voor uw tuin!

Vergelijk gratis hoveniers uit uw regio, hierdoor kunt u tot wel 40% besparen!

Vergelijk gratis
Zelf heb ik geen groene vingers en de tuin had een onderhoudsbeurt nodig. Via hovenier-feitjes.nl zag ik de mogelijkheid om hoveniers geheel gratis te vergelijken. Dit heeft ons enorm geholpen met het vinden van een geschikte hovenier!
Maxim
Binnen een dag hadden wij verschillende aanbiedingen van hoveniers op de mail. Deze op het gemakje bekeken en vervolgens een keuze kunnen maken. Zonder de vergelijking hadden wij nooit zulke goede aanbiedingen gekregen. Geen moment spijt gehad!
Minka
Binnen 1 minuut was het formulier ingevuld en dit heeft mij serieus meer dan 300 euro bespaard op de aanleg van onze tuin. Erg goede service, als we nog keer een andere klus hebben zullen we dit zeker gaan gebruiken
Robert
Over ons

Hovenier-feitjes.nl is een informatieve website. Wij willen zoveel mogelijk vragen beantwoorden op het gebied van klussen in en om de tuin. Met ons initiatief willen we de klussers helpen. Naast de doe-het-zelf klussers helpen we ook wanneer u de klus niet zelf kunt uitvoeren. Hierbij zullen wij er alles aan doen om een geschikte hovenier in uw regio te vinden. Deze kan vervolgens de klus voor u doen tegen een scherp tarief. Vooraf kunt u op onze website informeren over de mogelijkheden en kosten. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen!

Vestigingen

Onze vestigingen zitten verspreid door het hele land:

Kosten hovenier

Belangrijk zijn de kosten voor het aanleg of onderhoud van uw tuin. De prijzen van hoveniers staan hier centraal

  • Wat kost een hovenier
  • Kosten tuinaanleg
  • Kosten tuinonderhoud
  • Kosten tuinontwerp