Hovenier in Breda

Woont u in Breda en bent u op zoek naar hulp in de tuin? Is het zelf uitvoeren van de werkzaamheden niet mogelijk, dan kan een hovenier u hierbij helpen. Hovenier is een ander woord voor een tuinman. Een tuinman in Breda kan u dan ook zeker helpen met diverse soorten klussen in de tuin.

Kent u zelf geen hovenier direct in uw omgeving die kan helpen met de opdracht, maar zoekt u wel naar een vakman? Hierbij willen wij u graag helpen door een gratis vergelijking aan te bieden. Later zullen wij uitleggen hoe dit werkt en tot hoeveel u kunt besparen. Direct beginnen met de zoektocht naar een geschikt bedrijf kan ook, volg simpelweg de instructies.

Werkzaamheden in de tuin

Een klus in de tuin kan van alles omvatten. Voor een hovenier in Breda is het allemaal mogelijk om aan uit te besteden. Van kleine klusjes tot grote projecten, de groene vingers zijn graag aan het werk. De meest voorkomende vragen zijn omtrent de volgende werkzaamheden:

  • Tuinaanleg
  • Tuinrenovatie
  • Onderhoud

Daarnaast zijn er ook werkzaamheden waarbij een hovenier u kan helpen, enkel zijn hier vaak ook gespecialiseerde bedrijven voor. Door de specialisatie is het mogelijk dat de prijs net wat hoger ligt dan bij een allrounder. Bedenk hierdoor van te voren goed wat de wensen zijn en formuleer deze zo duidelijk mogelijk. Specialistische werkzaamheden kunnen onder andere zijn:

  • Tuinontwerp
  • Bestrating aanleggen
  • Boomverzorging

Zo zijn er speciale tuinontwerpers, stratenmakers en ook boomverzorgers. Afhankelijk van de wensen kan de klus door een hovenier uitgevoerd worden of door een specifiek bureau.

Kosten van een hovenier Breda

Wat zijn de kosten die komen kijken bij het inhuren van een hovenier in Breda? We kunnen wel gemiddelde kosten van bepaalde werkzaamheden noemen, enkel zijn deze zeer uiteenlopend en afhankelijk van uw specifieke wensen. Voor het uurloon van een hovenier in Breda is €40,- een schappelijke prijs. De volgende kosten zijn een grove inschatting en inclusief het uurloon:

Aanleg grasveld: €5,- tot €10,- per m2
Beplanting: €12,- tot €30,- per m2
Bestrating: €45,- tot €145,- per m2
Houten vlonders: €70,- tot €125,- per m2
Schutting/hekwerk: €50,- tot €150 per meter
Aanleg vijver: €250,- tot wel meer dan €2.500,-

 

Zoals wel duidelijk te zien is, een gemiddelde vaststellen is niet concreet te doen. Het verschillende soort planten/bomen/gras wat gebruikt kan worden maakt het lastig om de kosten in te schatten. Daarnaast zijn het vooral de soorten bestrating/hekwerken en diversiteit in vijvers die een gemiddeld aantal kosten niet mogelijk maakt.

Natuurlijk laten we u niet achter met deze gedachte. U bent op zoek naar specifieke kosten voor uw opdracht en deze gaan we ook voor u opzetten. Hierbij gaat een gratis vergelijking u verder helpen!

Gratis vergelijken van hoveniersbedrijven

Om u verder te helpen met het vinden van een geschikte hovenier in Breda, bieden wij u een gratis vergelijkingsservice van hoveniers aan. Zo krijgt u de kosten op een rij en ziet u ook wat de totale kosten zijn voor uw wensen.

Belangrijk is om uw wensen zo specifiek mogelijk te omschrijven. Zo kan een hoveniersbedrijf een goede indicatie maken en aan u voorleggen. Het aanvragen is binnen enkele minuten gedaan en levert u direct geld op. Vergelijk de aanbiedingen en bespaar tot 30% op de kosten van een hovenier in Breda!

Vergelijk gratis

Gratis hoveniers vergelijken voor uw tuin!

Vergelijk gratis hoveniers uit uw regio, hierdoor kunt u tot wel 40% besparen!

Vergelijk gratis
Zelf heb ik geen groene vingers en de tuin had een onderhoudsbeurt nodig. Via hovenier-feitjes.nl zag ik de mogelijkheid om hoveniers geheel gratis te vergelijken. Dit heeft ons enorm geholpen met het vinden van een geschikte hovenier!
Maxim
Binnen een dag hadden wij verschillende aanbiedingen van hoveniers op de mail. Deze op het gemakje bekeken en vervolgens een keuze kunnen maken. Zonder de vergelijking hadden wij nooit zulke goede aanbiedingen gekregen. Geen moment spijt gehad!
Minka
Binnen 1 minuut was het formulier ingevuld en dit heeft mij serieus meer dan 300 euro bespaard op de aanleg van onze tuin. Erg goede service, als we nog keer een andere klus hebben zullen we dit zeker gaan gebruiken
Robert
Over ons

Hovenier-feitjes.nl is een informatieve website. Wij willen zoveel mogelijk vragen beantwoorden op het gebied van klussen in en om de tuin. Met ons initiatief willen we de klussers helpen. Naast de doe-het-zelf klussers helpen we ook wanneer u de klus niet zelf kunt uitvoeren. Hierbij zullen wij er alles aan doen om een geschikte hovenier in uw regio te vinden. Deze kan vervolgens de klus voor u doen tegen een scherp tarief. Vooraf kunt u op onze website informeren over de mogelijkheden en kosten. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen!

Vestigingen

Onze vestigingen zitten verspreid door het hele land:

Kosten hovenier

Belangrijk zijn de kosten voor het aanleg of onderhoud van uw tuin. De prijzen van hoveniers staan hier centraal

  • Wat kost een hovenier
  • Kosten tuinaanleg
  • Kosten tuinonderhoud
  • Kosten tuinontwerp